Direktlänk till inlägg 30 maj 2011

vi avrundar måndagen...

Av vrs malaga - 30 maj 2011 13:33

             



här kan du blogga om din dag ... 

 
 
Ingen bild

Fredrik Taube

30 maj 2011 22:15

Idag har vi haft lektion i 4 timmar.
När vi var fria solade vi vid vattnet.

 
Ingen bild

Cecilia

30 maj 2011 22:39

Cecilia bergqvist skriver...

Idag har vi haft en härlig dag i Malaga med maassa sol! 
Vi har haft vår första lektion då vi endast fick prata spanska (lite engelska också...) och det gick braa! Sedan hade vi pool time en stund och efteråt åt vi lunch och hade hål timme i en och en halv timma. 

Vi gick sen ner till stranden för första gången och vi tog massvis med bilder bland klipporna där det kom enorma vågor och vi spelade även fotboll på stranden, kuul! Men vi badade inte.. Föör kallt! 

Nu ska vi snart sova, vi har precis ätit pizza till middag och vi har spelat kort..

ciaao

 
Ingen bild

Lollo :D

30 maj 2011 22:41

Tja tja bloggen! (haha)
Idag har det varit en mycket solig dag i Malaga. Vi har hunnit med väldigt mycket. Först gick vi upp pà morgonen och àt en mycket god frukost, sedan hade vi vàr första lektion. De gick mycket bra. Vi hade först en lärare som hette Ana, men efter 1,5 timma sà bytte vi till en annan lärare som hette Yolanda. De pratade mycket bra och jag förstod mycket vad de sa. Vi hade mánga raster vilket gjorde sà att vi kude springa och dricka eftersom att det var mycket varmt ute.
Efter skolan gick vi till poolen och badade men mest solade.
Efter lunchen som vi àt efter pooltiden sà hade vi hàltimma. Dà badade vi mer eftersom att det var en mycket làng paus.
Sedan bar det av till stranden! Dà gick vi i ca 15 minuter tills vi kom fram. Det blàste mycket men det var ändà varmt ute.
Det var mycket häftigt eftersom att det var mycket vàgor ute som flög över bergen. Vi gick ut där och blev mycket blöta men det var grymt kul!
Efter stranden gick vi sedan till en mataffär och köpte massa frukt som vi kundde ha i kylskàpet.
Sedan var det middag, det blev pizza. Mycket, mcyket gott. Därefter sà tog vi det bara lugnt och vilade mycket

Det bästa med dagen var pooltiden. Nu màste jag gà för att Ricardo kallar alla till rummen.

 
Ingen bild

Adde Broberg < 3

31 maj 2011 09:25

Brosan vad H"ander Yoa.
Igór sá hade vi fett kul vi badade hela dan jag svár gud.

Day2. today we woke up at 7:45 the time we were suppose to gather at the smorgós board but it was ok no one really cared.

After we hade breakfest later we went down to the computer lobby/room and started to write the blogg
Hej dá Bye ciao hasta lueg0

 
Ingen bild

Fredrik Jonasson

31 maj 2011 19:53

Hej Hej
igår var det varmt och soligt, vi badade i poolen och gick ner till stranden, där vi spelade fotboll.
Idag är det också varmt och soligt, vi har badat i poolen. vi har haft det väldigt skönt.

Hej då

 
Ingen bild

Anna

31 maj 2011 22:01

Idag har vi haft det superskönt. Sol och bad och chill nere i centrum utanför glassbaren ;) skulle egentligen till Picasso museet idag, men eftersom stackars Emma och Cecilia var sjuka tog vi det bara lugnt. imorgon ska vi in till Malaga men det får ni veta mer om imrgn..

 
Ingen bild

Hennuing

31 maj 2011 22:05

HEj! idag så råkade jag och mina rumskompisar försova oss. Sedan slängde vi i oss frokust och sen hade vi lektion i princip halva dagen. Det var väldigt najs och igår var det också najs. Efter det så chillade vi vid polen och spelade kort mm! det var najs! Sedan åt vi fisk till middag

 
Ingen bild

Caroline

31 maj 2011 22:06

Hola!
Idag har det varit jätte soligt och varmt!
Vi har varit i skolan i kanske 4 timmar med raster, sen gick vi och sola och bada. Vi har lärt oss mkt spanska och vi har jätte kul här. Vi skulle ha åkt till Picasso museét idag och åkt till stan men vi bestämde oss för att göra det imorgon istället :).

 
Ingen bild

Sara

31 maj 2011 22:07

Hola!

Idag har vi varit i skolan, och lärt oss reflexiva verb och annat. Man har lärt sig väldigt mycket på kort tid, som man kommer ha användning för i nian.
Det har vait soligt och varmt hela dagen och jag har haft jättekul!

Vi får sovmorgon imorgon! :D
Hasta luego!

 
Ingen bild

Philip Rehnberg

31 maj 2011 22:11

Tjena gott folk, idag har vi haft det mycket soligt och niice. Först hade vi lektioner då vi lärde oss muy bien español! Sedan blev de sola och bada! Här är det soligt och varmt! Imorgon ska vi in till Malaga, det ska bli sköj. Tjenamors, hare gött!

 
Ingen bild

Patrik Gustafsson Aka Elite

31 maj 2011 22:19

Hej, hej bloggen. Idag åt vi frukost, vissa i ett lugnt tempo och andra i ett häktigt tempo. Efter frukosten fick vi chans att göra läxor, fritid etc.

Vi hade lektion från 9.30 till 13.30 (14.30?) och resten av dagen tog vi det lugnt, vid polen var ju de flesta. Vi åt lunch som var riktigt god och senare en middag som var helt ok.

 
Ingen bild

PEDER OCH DANIEL.... DHIRR

31 maj 2011 22:25

Tjo bloggen.
Pedermeistro o DJ dosa här DhIRR.

Men nu lita seriöst. på morgonen hade vi lektioner som var mycket intresanta och lärorika. Sedan hade vi lunch och gick till stranden på stranden var det mycket vind och vi lirade fotboll med ricardo's regler (bara vänster fot, DHIRR) vi åt även pizza till middag och chillade lite. ses senare bloggen

Hasta luego.

//DJ DOSA OCH PEDERMEISTRO PS: förresten, hur är sverige är det 30 grader o sol där också? tja då.

 
Ingen bild

Alexander Thorén

31 maj 2011 22:25

Hola!
Idag tisdag började dagen att vi (jag adde peder somnade om och vaknade när vi skulle samlas men det var chill ändå detvar några andra som kom senare så vi märktes inte. Men efter frukoten så hade vi 4 timmars lektion (sjukt svårt att koncetrera sig) efter lektionen så badade nästan alla men alla solade i alla fall:P efter det så åt vi luch som vqr hyfsat gott det var kyckling med pommes. efter lunch var det mer bad och sol meee like! sen åt vi middag som var en tre rätters först en kal tomat soppa sen torsk och sist glasssss.sen blev det bloggen och så får man se vad man gör nu.

 
Ingen bild

Alva :D

31 maj 2011 22:28

Hejhej!

Tisdags morgon börjades med frukost sedan hade vi tid för läxor. Efter det så hade vi spanska-lektion från klockan 9.30-13.30 Vi gjorde olika spanska övningar samt en tävling i slutet, tjejerna mot killarna och vi tjejer vann! Efter skolan gick vi till poolen då vi solade och badade i ca 50 minuter och efter det var det lunch. Efter lunchen var det ännu mer sol, bad och fritid.

Senare på kvällen runt halv nio var det middag. Nu måste jag gå för att jag ska köpa vatten till imorgon, heejdå!!


 
Ingen bild

Cecilia

31 maj 2011 22:37


Idag har jag spenderat hela dan på rummet och sovit för att jag har haft feber... joobbigt värre! Men jag fick frukost på sängen av suupersnälla danna och jag drack även massa te så jag mådde bättre till lunch! och jag fick en supergod vattenmelon av underbara Lollooo! Under dagen blev jag bättre och bättre och nu så mår jag bra!

 
Ingen bild

Daniela :D

31 maj 2011 22:37

Hej hej!
Idag är det tisdag och tredje dagen vi är här. Vädret är så bra det kan bli, stor sol och varmt. Så fort vi har någon fritid är det poolen som gäller ;) Skolan är bra! Vi är lär oss mycket och det är roligt. Tills imorgon har vi en läxa som handlar om reflexiva verb. Idag skulle vi ha åkt in till Málaga men det blir imorgon istället. Vi har under dagen istället varit vid poolen.
Ha det bra!

 
Ingen bild

Cecilia

31 maj 2011 22:38

Idag har jag spenderat hela dan på rummet och sovit för att jag har haft feber... joobbigt värre! Men jag fick frukost på sängen av suupersnälla danna och jag drack även massa te så jag mådde bättre till lunch! och jag fick en supergod vattenmelon av underbara Lollooo! Under dagen blev jag bättre och bättre och nu så mår jag bra!

 
Ingen bild

Adrian Broberg

31 maj 2011 22:43

Inlägg 2.
Brosan vad händer yoa. Det inlägget som jag skrev tidigare var seppat för att jag skrev på en spansk dator :C det fanns inga nordiska bokstäver (nordiska ?). I alla fall idag har jag pluggat spanska. Jag tycker att jag har förbättrat mig i spanska men de e ju meningen!! Jag har också badat , min homie har fått sol exem fail :) (Alex ) Hej då det var min dag
PS jag är guay ( Skitbra/ Cool / bäst på spanska)
<3

 
Ingen bild

Carl-Fredrik och Alexander Markkanen

31 maj 2011 22:55

Hejsan alla trevliga människor. Vi kände oss pigg/alärta som man säger i Sverige. Men nu är vi ju i Malaga staden utan gränser (no limit you know). Som Fredrik skrev tidigare så väcker den malagaiska solen en sjäv inom dig (reflekstivt) och vi känner oss otroligt fria. Min sandal är sönder tänkte att ni hade lust att ta del av den informationen/cf. Idag har vi haft skola 4 fyra (cuatro) timmar (horas) oj vad vi lär oss mycket. Det är soligt och varmt + skönt.
ps. Alexander längtar efter sina kära mödrar.

 
Ingen bild

Alina :)

2 juni 2011 22:12

Hola! (torsdag, thursday, jueves)
Idag hade vi lektioner på morgonen som vanligt, nu ligger vi lååångt före de andra som läser spanska i skolan, mohahaha!! idag regnade det faktiskt, första dagen på hela veckan!? Fast det var ändå ganska mysigt ;)
Efter lunch åkte vi in till Malaga igen, denna gång hann vi med både lite shopping och att äta TaPaS! Det var gott, och det fanns hur mycket som helst att välja mellan.
Vi såg även den romerska amfiteatern i Malaga, den var nästan identisk med de bilder som finns på sådana i våra historieböcker... Det var coolt!
Imorgon hoppas jag på bättre väder!
Adiós!
Alina

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vrs malaga - 8 juni 2011 14:33


      ¡Hola Vrs - Málaga! en SS hemos creado una evaluación... por favor entrad a SS y hacer la evaluación basada en la semana 22 en Málaga, gracias por vuestra cooperación y esperamos volver a estar en Málaga en el 2012!   atentamente...

Av vrs malaga - 5 juni 2011 18:15

          quiero agradecer a todos los alumnos y a mis compañeros que durante el viaje y la semana hemos podido disfrutar de más español, compañerismo y de muy buen tiempo! Un tiempo lleno de comida, sol, piscina, español, viajes, excursione...

Av vrs malaga - 3 juni 2011 21:41

                       Flamenco är en spansk konstform med sång, musik och dans, vars ursprung är okänt. Musikaliskt inflytande visar att de kommer från många olika håll, exempelvis Indien, Marocko, Egypten, Grekland och flera andra länder län...

Av vrs malaga - 2 juni 2011 09:30

                   En el lugar donde se asienta la ciudad existía un poblamiento túrdulo, en base al cual los fenicios fundaron la colonia de Malaka, atraídos por su puerto natural y la gran cantidad de yacimientos de plata y cobre existente...

Av vrs malaga - 1 juni 2011 07:26

                                  Málaga är en hamnstad på Costa del Sol och huvudstad i Málagaprovinsen i regionen Andalusien.   Den är Spaniens 5te största stad med nästan 700 000 invånare. Staden ligger praktiskt taget i mitten av Co...

Presentation

Omröstning

vad tyckte du om resan och första dagen?
 toppen!
 coolish!
 ok...

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards